Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszatérítési szabályzat

Weboldalunkon érvényes a 14 napos elállási jog. Ez azt jelenti, hogy ha a vevőnk vásárlása után két héten belül meggondolja magát, vagyis úgy dönt, hogy a termékre nincs szüksége visszaléphet a szerződéstől.

FONTOS! Eladó felhívja fogyasztó figyelmét, hogy egyes termékeknél a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. § (1) bekezdésében foglaltak szerint nem gyakorolhatja elállási jogát.

A visszaküldéshez fontos, hogy beazonosítható legyen, a rendelés az általunk üzemeltetett webshopban történt (rendelési név, rendelési azonosító vagy számla alapján). 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a termék visszaküldésének költsége minden esetben a vevőt terheli.

FIGYELEM! Amennyiben a leadott rendeléshez ajándék tartozik, elállás esetén az ajándékba kapott terméket is vissza kell szolgáltatni. Ellenkező esetben a terméket kiszámlázzuk, eredeti áron.

 A visszaküldéshez szükséges nyomtatványt itt töltheti le.

 

FIGYELEM!

Visszaküldés esetén a visszatérítendő összeg a termék beérkezését követő 14 munkanapon belül visszautalásra kerül. Amennyiben erre valamilyen oknál fogva nem kerülne sor, kérjük vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Az elállási jogot kizáró körülmények:

 Az elállási jog nem gyakorolható – többek között az alábbi esetekben:

–  olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak

–  Ha a terméket sérülten, vagy használtan küldi vissza, illetve a terméken olyan átalakítást végeztek, amely nem teszi lehetővé a gyári állapot visszaállítását, úgy az elállási jogot nem tudjuk érvényesíteni.

Ehhez kapcsolodó fontos információ:

Tapasztalatunk szerint sokan úgy gondolják, hogy 14 napig a megvásárolt terméket gond nélkül, ingyen használhatják. Éppen 14 napon belül visszaküldik és úgy gondolják, hogy a teljes összeget vissza fogják kapni. Ez, pedig nem így van. A vásárló felel a megvásárolt termék értékcsökkenéséért!


Példa:

1. Vásárol az ügyfél egy karórát olyan céllal, hogy csak a hétvégi esemény, lagzi, vagy egy üzleti tárgyalás alkalmával szeretné használni. Az órán, akármennyire is odafigyel, mikrokarcok fognak megjelenni. Amennyiben bőrszíjjas, az, pedig betörik a hordás során. Ez az óra már használttá válik, újként nem értékesíthető visszaküldés után.

Ezt az órát, csak értékcsökkenés mellett, tehát nem teljes áron tudjuk visszavásárolni. Az értékcsökkenés mértékét az eladó vállalkozás állapítja meg a jelenlegi rendelet szerint. 

2. A megrendelő nem tud fizikailag elfáradni hozzánk felpróbálni az órát, ezért kénytelen futárszolgálattal megrendelni. Mivel nincs hátsó szandéka, ezért óvatosan kibontja a dobozát és odafigyelve felpróbálja az órát otthonában. Több napot gondolkozik, végül úgy dönt, hogy az óra mérete nem megfelelő számára, ezért nagy gonddal becsomagolja és visszahozza vagy visszaküldi az irodánk címére. 

Mivel az óra ugyan olyan állapotban jutott vissza hozzánk, ahogy elküldtük, ezért a számláját sztornózzuk és a teljes összeget a szállítási költséggel együtt visszautaljuk a számára. 
 

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk a info@naviforce.hu email címen érhető el.

Az oldal tetejére